Drie Italië 3 all-in tiener

Tre presenteert All-In Vip Smart met Samsung S7 of iPhone 6S inbegrepen

Een sfeer van nieuwigheid thuis Drie Italië waar de koers All-in Vip, al gepresenteerd in het canvas van aanbiedingen voor de zomer, is vernieuwd, wat het voordeel van de promo toevoegt, de mogelijkheid van koop een smartphone inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Vanaf vrijdag 1 juli het is zelfs mogelijk om de nieuwe in de Tre-winkels te activeren All-in Vip Smart dat biedt onbeperkte minuten, 10 SMS per dag e 1 GB per dag, waaraan de mogelijkheid is toegevoegd om er een te kiezen smartphone onder enkele van de momenteel best verkochte modellen.

Promotie met onbeperkte minuten, 1GB per dag en smartphone inbegrepen!

Volgens de verwachtingen, het kiezen van een model tussen de Samsung A3 (2016) en Samsung A5 (2016) de maandelijkse kosten moeten ongewijzigd blijven in vergelijking met die van het enkele All-In VIP-tarief en hebben daarom een ​​kostprijs van 15 euro. In plaats daarvan een selecteren Samsung Galaxy S7 o S7 Edge, of a Apple's 6S iPhonemoeten de kosten van de vergoeding verdubbelen tot 30 euro.

Zoals altijd in deze gevallen, is er een limiet om in Drie van te blijven minstens 30 maanden, met de laatste termijnen en / of verschuldigde bedragen in geval van vroegtijdige deactivering.

Aangezien het aanbod vanaf morgen, 1 juli, actief moet zijn, moeten de voorschotten in dit artikel alleen als worden beschouwd geruchten wachten op officiële bevestiging van de operator.

Meer nieuws
samsung galaxy note 10 lite samsung galaxy s10 lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite en S10 Lite: gescheiden bij de geboorte