Samsung Galaxy Note 7-lek

Samsung Galaxy Note 7: een foto van het voorpaneel verschijnt

Een van de meest geruchten en verwachte apparaten van deze laatste weken is ongetwijfeld de beste phablet van het Koreaanse bedrijf Samsung, wat zou kunnen leiden tot enkele innovaties op het gebied van ontwerp en interne specificaties, zelfs een nieuwe ES Pen en één iris scanner.

We hebben het over de volgende Samsung Galaxy Note 7, dat een paar minuten geleden verscheen in een nieuw vermeend echt beeld dat twee belangrijke kenmerken zou bevestigen.

Samsung Galaxy Note 7

De afbeelding is vrijgegeven door de bekende gebruiker @Onleaks wat vaak zeer nuttig is gebleken voor het begrijpen van het ontwerp en de specificaties van de nieuwste top van het assortiment op de markt.

Het eerste kenmerk dat uit deze echte foto naar voren komt, is ongetwijfeld de aanwezigheid op de volgende phablet van het huis Samsung van een display van 5.8 inch dual-edge type (net als op Galaxy S7 Edge) waarover een paar weken aan boord van de nieuwe Note 7 werd gekletst.

Samsung Galaxy Note 7: de aanwezigheid van een dual-edge display is vrijwel zeker

De tweede eigenaardigheid van het volgende apparaat uit de Note-serie zou gevormd kunnen worden door het eveneens geruchteerde iris scanner, waarvan we uitgebreid hebben gesproken in a recent toegewijd artikel, uitleggend hoe het werkt.

We kunnen zijn aanwezigheid afleiden op basis van ons functioneren, dat hij nodig zou hebben drie verschillende lenzen op het voorste lichaam dat, door zorgvuldig het hierboven getoonde beeld te analyseren, direct op het bovenste deel van het paneel zou worden gevonden.

Een van de belangrijkste aandachtspunten van de gebruikers in de schenking van deze innovatieve scanner betrof de toename in de dikte van de zijframes, die echter onveranderd lijkt te zijn gebleven in vergelijking met die op de Galaxy S7, hoewel we echter kunnen opmerken dat op het hypothetische paneel de Samsung Galaxy Note 7 er is geen Samsung-bericht.

Dus dit zal het uiterlijk zijn van het voorpaneel van de volgende top van het Koreaanse bedrijf? Wat denk je?

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren