Samsung Galaxy Note 7-lek

Samsung Galaxy Note 7: een foto van het voorpaneel verschijnt

Een van de meest geruchten en verwachte apparaten van de afgelopen weken is zeker de top van het bereik phablet van het Koreaanse bedrijf Samsung, wat zou kunnen leiden tot enkele innovaties op het gebied van ontwerp en interne specificaties, zelfs een nieuwe ES Pen en één irisscanner.

We hebben het over de volgende Samsung Galaxy Note 7, die enkele minuten geleden verscheen in een nieuw vermeend echt beeld dat twee belangrijke kenmerken zou bevestigen.

Samsung Galaxy Note 7

De afbeelding is vrijgegeven door de bekende gebruiker @Onleaks die vaak zeer nuttig is gebleken voor het begrijpen van het ontwerp en de specificaties van de nieuwste topklasse die op de markt is geïntroduceerd.

De eerste functie die te zien is op deze echte foto is zeker de aanwezigheid op de volgende home phablet Samsung van een display van 5.8 inch dual-edge type (net als op Galaxy S7 Edge), die al enkele weken aan de nieuwe Note 7 werd verteld.

Samsung Galaxy Note 7: de aanwezigheid van een dual-edge display is vrijwel zeker

De tweede eigenaardigheid van het volgende apparaat van de Note-serie kan de even geruchten zijn irisscanner, waarvan we uitgebreid hebben gesproken in a recent toegewijd artikel, uitleggend hoe het werkt.

We kunnen zijn aanwezigheid afleiden op basis van ons functioneren, dat hij nodig zou hebben drie verschillende lenzen op de voorkant die, door de bovenstaande afbeelding zorgvuldig te analyseren, zich precies op het bovenste deel van het paneel zou bevinden.

Een van de grootste zorgen van gebruikers bij het schenken van de terminal van deze innovatieve scanner betrof de toename van de dikte van de zijframes, die echter ongewijzigd lijkt te zijn gebleven in vergelijking met die op de Galaxy S7, hoewel we dat op het hypothetische paneel echter kunnen vaststellen de Samsung Galaxy Note 7 Samsung is niet aanwezig.

Dus dit wordt het uiterlijk van het voorpaneel van de volgende top van het assortiment van het Koreaanse bedrijf? Wat denk jij

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765