Prime Day

De 12 juli wordt de Amazon Prime Day!

Hier gaan we, de datum van de tweede editie van deAmazon Prime Day, de promotiedag voor Amazon Prime-klanten, die een jaar geleden voor het eerst werd gelanceerd.

De gekozen datum is de 12 juli, dag waarop ze beschikbaar zullen zijn 100.000-promoties in tutto il mondo.

Amazon-Prime-DayHet aantal artikelen dat zal worden gepubliceerd, is nog niet bekendgemaakt in korting, hoewel het feit dat we het hebben over 'promoties over de hele wereld' het meer aannemelijk maakt om te denken dat de cijfers rond die van vorig jaar zullen liggen, toen Amazon goed selecteerde 600 producten voor Prime Day.

De 12 juli wordt de Amazon Prime Day!

Het verklaarde doel van dit initiatief is natuurlijk om nieuwe gebruikers aantrekken voor de premiumservice van Amazon, die ten koste gaat van 19,99 euro per jaar, kunt u profiteren van verschillende voordelen, zoals gratis zendingen op één dag op een rijke selectie van items, preview-aanbiedingen en onbeperkte cloudruimte voor foto's; de eerste maand, de proefmaand, is ook volledig gratis.

Als u al Prime-klanten bent, kunt u de pagina Amazon Prime Day 2016, waar je alle details kunt vinden of de officiële app kunt installeren die beschikbaar is voor Android en iOS, in afwachting van wat de populaire online shop de volgende 12 juli te bieden heeft.

Meer nieuws
apple airpods pro
Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren