Vodafone Special 1000 7 GB

Vodafone We Care second act: nieuwe geschenken

Vodafone We Care is het initiatief van de rode manager ontworpen voor klantloyaliteit belonen, die zich nu voorbereidt op een tweede fase vol nieuws: een gegarandeerd netwerk voor bedrijven, GB als geschenk voor klanten en nog veel meer.

We hebben u enkele dagen geleden gesproken van het eerste initiatief gepland door We Care, of "Giga 4 you", waarmee de manager voorstelt om zijn klanten (voor ten minste één jaar) een maximum van 10 GB gratis te bieden, afhankelijk van de jaren die zij bij Vodafone hebben doorgebracht.

Het tweede initiatief is in plaats daarvan gereserveerd voor bedrijven die zij aanbiedt te bieden, vanaf de volgende 15 juni, A gegarandeerd netwerk, of hooguit een netwerk prestatie; om deze te verifiëren prestatie u kunt de bekijken verslag met betrekking tot de kwaliteit van de gemaakte oproepen, controleer het percentage browsen op het snelle netwerk en meet de netwerksnelheid rechtstreeks via de snelheidstest. In het geval dat het netwerk niet zo snel is als zou moeten, biedt de operator de gratis surfen op het internet voor een hele dag.

Onder de door We Care geplande initiatieven valt het ook op Zorg 4 voor uw toekomst, we hebben het enige tijd geleden gehad, die voorziet in de invoeging van 200 jonge leerlingen in de competentiecentra van Milaan, Pisa, Bologna, Padua en Catania, met als doel een betere dienstverlening aan klanten te garanderen.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765