Vodafone Special 1000 7 GB

Vodafone We Care second act: nieuwe geschenken

Vodafone We Care is het initiatief van de rode manager ontworpen voor beloning klantentrouw, dat nu op het punt staat om over te gaan naar een tweede fase vol nieuws: gegarandeerd netwerk voor bedrijven, GB als een geschenk voor klanten en nog veel meer.

We hebben een paar dagen geleden met je gepraat van het eerste initiatief gepland door We Care, of "Giga 4 jij", waarmee de manager voorstelt om zijn klanten (voor ten minste één jaar) een maximum van 10 GB gratis te bieden, afhankelijk van de jaren die zij bij Vodafone hebben doorgebracht.

Het tweede initiatief is in plaats daarvan gereserveerd voor bedrijven die zij aanbiedt te bieden, vanaf de volgende 15 juni, A gegarandeerd netwerk, of hooguit een netwerk prestatie; om deze te verifiëren prestatie je kunt de verslag betreffende de kwaliteit van de oproepen, controleer het navigatiepercentage op Rete Veloce en meet direct de snelheid van het netwerk via de snelheidstest. In het geval dat het netwerk niet zo snel is als zou moeten, biedt de operator de gratis surfen op het internet voor een hele dag.

Onder de door We Care geplande initiatieven valt het ook op Zorg 4 voor uw toekomst, we hebben het enige tijd geleden gehad, dat voorziet in de opname van jonge 200-leerlingen in de competentiecentra van Milaan, Pisa, Bologna, Padua en Catania, met als doel een betere dienstverlening aan klanten te garanderen.

Meer nieuws
Samsung Galaxy A 2020: we zullen het hele 12 december-assortiment ontdekken