ePrice

Alleen voor vandaag betaalt ePrice het 10% van de bestellingen terug

Alleen voor vandaag, ePrice biedt de mogelijkheid om een terugbetaling van 10% op elk item in de catalogus, of in ieder geval op degenen die worden verkocht en verzonden per e-mail (niet van de markt).

Alleen voor vandaag betaalt ePrice het 10% van de bestellingen terug

Tot middernacht vandaag, 31 mei, een aankoop inclusief waarde maken tussen de 200 en de 500-euro het zal mogelijk zijn om een 10% kortingsbon op de totale waarde (behalve promoties, kortingsbonnen en verzendkosten).

ePrice - kortingsbonnenIl kortingsbon het wordt vervolgens vanaf 18 June naar het persoonlijke gebied geüpload en kan tot 23 worden ingewisseld: 59 van 19 June voor bestellingen van meer dan 150 euro, met uitzondering van producten op de marktplaats.

Gezien het feit dat op ePrice praktisch alle soorten technologische producten beschikbaar zijn, zou de mogelijkheid om een ​​korting te krijgen een uitstekende stimulans kunnen zijn om de aankoop die u van plan was lang te maken! Wij informeren u ook op online winkelen momenteel kunnen smartphones gratis worden gekocht.

Vergeet ten slotte niet dat het aanbod om middernacht vervalt, dus schiet op!

Meer nieuws
Android 10
Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e: Android 10 arriveert in Italië