ePrice

Alleen voor vandaag betaalt ePrice het 10% van de bestellingen terug

Alleen voor vandaag, ePrice biedt de mogelijkheid om een terugbetaling van 10% op elk item in de catalogus, of in ieder geval op degenen die worden verkocht en verzonden per e-mail (niet van de markt).

Alleen voor vandaag betaalt ePrice het 10% van de bestellingen terug

Tot middernacht vandaag, 31 mei, een aankoop inclusief waarde maken tussen de 200 en de 500-euro het zal mogelijk zijn om een ​​te krijgen 10% kortingsbon op de totale waarde (behalve promoties, kortingsbonnen en verzendkosten).

ePrice - kortingsbonnenIl kortingsbon het wordt dan geüpload naar het persoonlijke gedeelte vanaf 18 juni en is beschikbaar tot 23:59 op 19 juni voor bestellingen van meer dan 150 euro, met uitzondering van de producten op de markt.

Gezien het feit dat praktisch alle soorten technologische producten beschikbaar zijn op ePrice, kan de mogelijkheid om een ​​korting te krijgen een uitstekende stimulans zijn om die aankoop te doen die u al een tijdje van plan bent! We wijzen er ook op dat op de online winkelen momenteel kunnen smartphones gratis worden gekocht.

Onthoud ten slotte dat het aanbod om middernacht verloopt, dus schiet op!

Meer nieuws
Samsung Galaxy A31 officieel in Italië: quadcamera en veel batterij