Google Allo

[GUIDE] Toegang krijgen tot Google Allo

Google Allo het is zeker een van de meest interessante en verwachte nieuwsberichten die in de laatste worden getoond Google I / O 2016 (qui u kunt ons volledige rapport vinden).

Voor degenen die het niet wisten Google Allo is het toekomstige instant messaging-systeem van Google dat belooft revolutioneren onze manier om de "gebruikelijke chat" te begrijpen. De bijzonderheid van deze service is die van integratie Google Assistant in de verschillende gesprekken op elk moment kunnen ondervragen over herinneringen, evenementen ...

Google allo

Onlangs is het installatiebestand van Google Allo e Duo, onmiddellijk geplaatst door ons om deze link, helaas onbruikbaar vanwege een activeringsverzoek van Google.

In deze nieuwe tutorial zullen we zien hoe we het activeringsscherm van kunnen omzeilen Allo waardoor we toegang hebben tot alle nieuwe functies van de applicatie, allemaal dankzij het harde werk van een gebruiker van XDA.

Helaas, omdat er geen communicatie is met de servers van Google, er is geen manier om berichten te verzenden door de toepassing nutteloos te maken, maar ons een idee te geven van wat het ons zal reserveren.

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (Android-gedeelte), en we nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates.

Tot slot herinneren we u eraan dat het volgende heel eenvoudig is: op Telegram via de nieuwe groep"GizChina Italia & GizBlog officiële groep" en de nieuwskanaal, of op Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep'.