iPhone 7

De eerste 7-bliksem in 3.5mm-aansluitingen komt binnenkort

Hoewel nog niet bevestigd, de nieuwe top van het assortiment iPhone 7 zou een nieuwe revolutie kunnen beginnen, dat is degene die de eliminatie van de invoer voor de audio-aansluiting van 3.5mm op de behuizing van de smartphone ziet.

Deze kleine revolutie, als we het zo willen noemen, heeft aanleiding gegeven tot verhitte debatten en discussies onder de minnaars (en niet) van Appel, die verdeeld waren tussen degenen die zeiden tevreden te zijn met de keuze van het bedrijf en degenen die het volledig oneens waren met het laatste.

iphone 7

iPhone 7 zonder 3.5mm-aansluiting? Het zal geen probleem zijn voor gebruikers

Om dit te verhelpen, heeft een bedrijf met een productiebasis in China het eerste accessoire ontworpen dat de gebruiker in staat zal stellen iPhone 7, als de afwezigheid van de 3.5mm-aansluiting wordt bevestigd, om de bliksemingang in ingang voor een koptelefoon of een ander accessoire dat de audio-aansluiting gebruikt te converteren.

We hoeven daarom alleen maar te wachten op een officiële verklaring van het bedrijf in Cupertino, dat volgens sommige geruchten ook zou werken aan een derde versie van de smartphone, of iPhone 7 Pro die beschikbaar zou kunnen zijn in geheugen "cuts" van 32GB , 128GBe 256GB.

Wat denk je? Zal Apple erin slagen om miljoenen gebruikers over de hele wereld te veroveren?

Meer nieuws
LG G8 ThinQ
LG G8 ThinQ: Android 10 komt in een stabiele versie