Nexus

HTC Nexus bekend als Marlin en Sailfish

Vanaf het begin van de 2016, speculaties over de volgende smartphones Nexus producten HTC ze zijn meer en meer geïntensiveerd. Sterker nog, het lijkt erop dat Google voorzie dit jaar ook niet één maar twee apparaten van de serie, die de opvolgers van zullen worden Huawei Nexus 6P en "LG Nexus 5X.

Nog niet zo lang geleden, de beroemde lekke Evleaks tweeted wat informatie die zou bevestigen dat ik twee nieuwe HTC-apparaten staan ​​gepland voor 2016. Helaas vermeldde het Twitter-bericht niet expliciet dat dit Nexus-apparaten zijn, maar gaf wel aan dat twee apparaten met Android N zijn in aanbouw bij Google.

Google-nexus-logo-1dae70000db26c2b14209d7d6f49693d8d6dc38d

Dit zou suggereren dat het juist de apparaten uit de Big G-serie zijn, degenen die Evan Blass heeft intern aangegeven hoe M1 ed S1. Nu heeft een Android Police-rapport een extra gewicht toegevoegd aan de lek Twitter.

Marlin en Sailfish kunnen de codenamen zijn van de HTC Nexus

Nogmaals, het rapport bevat details die niet zijn bevestigd en die gebaseerd zijn op informatie die is gegeven aan Android Police van een betrouwbare bron. Daarom is het mogelijk dat dergelijke details onvolledig, onnauwkeurig of onderhevig aan veranderingen in de tijd zijn.

Huawei-nexus-6p-lg-nexus-5x-ead0a4a683308d3daca1cf66e7040b1269cfa652

Terugkomend op onze Nexus, wordt er gezegd dat de twee Google-smartphones code-namen dragen Marlin e Sailfish (M1 en S1). Het rapport merkt ook op dat het gemeenschappelijke aspect van de twee namen is dat ze gerelateerd zijn aan water, het hoofdthema als het gaat om de codenamen van de apparaten van de Webgigant.

Dit nieuwe rapport voegt een verdere gewicht toe aan het concept dat de twee smartphones HTC Nexus binnenkort komt er Marlin en Sailfish.

Natuurlijk blijft wat gezegd is nog steeds een stem, dus we weten niet of het Taiwanese bedrijf echt de volgende producent van de twee apparaten zal zijn en of ze bekend zijn onder deze codenamen.