TIM-logo

TIM: 1GB gratis internet om Twitter te vieren

De overweging ontstaat spontaan: voor TIM nu is elk excuus goed om Giga aan uw klanten te geven! Natuurlijk, na meer conventionele recidieven zoals de Vrouwendag, het besluit om 1 GB internet weg te geven ter gelegenheid van de twitter verjaardag het is op zijn minst bizar.

Klanten van de beroemde telefoonmaatschappij zullen blij zijn te horen dat de 21 maart, om te vieren krijgt Twitter 1 GB internetdataverkeer in 4G LTE binnen één dag na activering te gebruiken.

Om de Giga te ontvangen, maakt u eenvoudig vanaf 10 uur verbinding met de TIM-website of de My TIM Mobile-applicatie en activeert u de aanbieding gratis.

tim-gratis-twitter

Zodra het gratis dataverkeer is beëindigd, volgt de navigatie de basisinstellingen die actief zijn op de simkaart en wordt het dataverkeer gebruikt dat voorzien is in eventuele aanbiedingen of het tariefplan.