web analytics
Thunkable

Thunkable: het platform om met gemak Android-apps te maken

Thunkable is gebaseerd op een eenvoudig idee: maak apps voor Android en iOS rechtstreeks vanuit uw browser voorkeur zonder een regel code te gebruiken.

Het opzetten van een app was nog nooit zo snel! Het volstaat om u te registreren bij Thunkable, een nieuw project te maken, de interface te verzorgen door te kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde elementen, de logica te implementeren met behulp van blokdiagrammen en ten slotte de resulterende app op uw apparaat te testen.

Nadat de ontwikkeling is voltooid, kunt u deze uploaden naar Play Store, of stuur degebruiken via e-mail; voor het moment ontbreekt de iOS-ondersteuning, maar de komst ervan wordt binnen korte tijd verwacht.

Thunkable is helemaal gratis en kunt u een al gevoed raadplegen een groep voorbeelden om inspiratie op te doen om je project uit te voeren; op het moment dat het telt 4miljoenen geregistreerde gebruikers en 13 miljoen apps gemaakt.

Je kunt meer leren over hoe het platform werkt door de onderstaande video te bekijken.

Officiële website

Meer nieuws
samsung exynos
Een petitie wil Samsung verbieden Exynos SoC's te gebruiken