Drie Italië 3 all-in tiener

Drie: hier zijn de nieuwe tariefplannen

ALL-In Extra Slim is het nieuwe tarief van Drie waarmee u een smartphone kunt koppelen met het tarief ALL-IN Extra Snel met elke maand een klein bedrag erbij.

Het zal dus mogelijk zijn om de Huawei P8 Lite alleen 5 per maand, waarmee het ook mogelijk is om de Samsung Galaxy J5Wiko Highway Pure 4G; met 3 euro is het mogelijk om de NGM You Color E505, apparaat zonder al te veel pretenties.

ALL-IN Extra SlimOm een ​​van de smartphones aan uw tariefplan te koppelen, moet u een kredietkaart gebruiken of het bedrag van uw zichtrekening afschrijven voor een contractuele duur van 30 maand. Voor alle smartphones is er echter een voorschot van 30 euro, en er is de mogelijkheid om het contract vooraf af te sluiten tegen betaling van een boete van 49 euro.

De ALL-IN Home Edition-aanbieding staat op het punt te worden Casa 3, een abonnement Web Night & Day die wordt gecombineerd met een ALL-IN 400, voor de prijs van 15 euro. Met het aanbod kunnen abonnees ook twee vrienden of twee familieleden uitnodigen die voor 400 euro per maand een ALL-IN 400 met 4 minuten / sms en 5 GB internet kunnen ontvangen. Om de aanbieding te activeren, is een afschrijving van een zichtrekening of creditcard en een verbintenis van 30 maanden met een boete bij vervroegde opname vereist.

Via