Fastweb

Hoe de Fastweb-snelheid te activeren met 500 minuten, 5GB en 300 sms naar 10 / maand

Een zeer aantrekkelijk tarief ontstaat uit: samenwerking tussen Fastweb en de SOSTariff-portal; het gaat over Mobiele Brandstof Extra, che offre 500 minuten, 300 sms'en en 5 GB internet voor 10 euro per maand.

De promotie is niet alleen zeer voordelig, maar heeft ook een ander punt in zijn voordeel, namelijk: de afwezigheid van wekelijkse drempels, dus de mogelijkheid om binnen 30 dagen gratis te bellen, sms'en en internetten (en niet 28 zoals in de meeste gevallen).

Zowel degenen die nummerportabiliteit uitvoeren als degenen die besluiten om vanaf het begin een nieuwe simkaart te activeren, kunnen profiteren van het aanbod.

Het Mobile Fuel Extra-tarief is: geactiveerd tot 30 maart, echter rekening houdend met het feit dat Fastweb en SOSTariffe beschikbaar stellen slechts 1000 activeringscodes per dag.

Om van de aanbieding gebruik te kunnen maken, is het daarom noodzakelijk om de couponcode aan te vragen door uw gegevens in te voeren in de speciale pagina van SOSTariff, wacht tot de couponcode is ontvangen via sms en instructies via e-mail en ga ten slotte naar een Fastweb-winkel en toon de alfanumerieke coupon, een identiteitsbewijs en de belastingcode.

Elke code wordt geldig voor 2 weken vanaf het moment van ontvangst en er moet worden opgemerkt dat de optie alleen beschikbaar is met afschrijving op bankrekening of creditcard. Op het moment van activering zal dan 20 euro moeten worden betaald, waarvan 10 euro automatisch wordt gebruikt voor de betaling van de eerste maand service, terwijl de resterende 10 euro wordt bijgeschreven als telefoonverkeer.

Lijkt dit een voordelige aanbieding? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Via