Vodafone-logo

Vodafone: concurrentie met smartphone en speciale promoties op het spel

Vodafone lanceert de tweede editie van de wedstrijd gekoppeld aanMijn Vodafone-app; de 12 en 13 april in het Vodafone Village in Milaan zal de exploitant ruimte geven aan de creativiteit van jonge mensen en hen vragen een project voor te stellen dat gericht is op een beter functioneren en beter beheer van hun GB's via de speciale app.

Het doel van de telefoonexploitant is om constant je app verbeteren en om het toezicht op uw gegevensverkeer steeds efficiënter voor gebruikers te maken.

Poster-vodafoneEvenementregistraties zijn al geopend en zullen blijven tot de 5 april, zullen degenen die zullen deelnemen, universiteit en pas afgestudeerden, werken en in communicatie treden met experts in de telecommunicatiesector. Deelname staat in principe open voor alle studenten, maar het is vanzelfsprekend dat degenen die zijn ingeschreven in engineering, informatica, digitaal ontwerp, content management, internet en multimedia, marketing en / of management meer geïnteresseerd zullen zijn.

De drie projecten die als het meest interessant en innovatief worden beschouwd, worden beloond met geavanceerde smartphones en speciale speciale aanbiedingen.

Een heel interessant initiatief van de rode operator, die interesse toont in de voortdurende verbetering van zijn diensten en tegelijkertijd een kans biedt voor groei en een kans voor jonge studenten.

Blijf op de hoogte om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van de wereld van de technologie Facebook-pagina!

Via