Vodafone-logo

Vodafone lanceert de campagne "Een gedachte voor jou"

"Een gedachte voor jou" is echt een uniek initiatief waarmee Vodafone heeft besloten om zijn trouwe klanten te belonen, ze wat cadeautjes geven.

Gewoonlijk is de oproep van klanten naar het callcenter van uw operator nogal schematisch en formeel, weinig informatie die nuttig is om aan de kortstondige behoefte van de beller te voldoen: een storing oplossen, het tarief wijzigen, een slechte dienst melden, enzovoort. In plaats daarvan is de nieuwe campagne van de rode operator gericht laat uw klanten zien hoe fundamenteel ze zijn voor het bedrijf, de mogelijkheid bieden aan de operatoren om een ​​verrassing of een geschenk voor te stellen aan een klant wiens specifieke informatie is ontvangen, of het nu muziek, vakantie of dromen in de la is.

Dit is precies het mechanisme waarop de campagne 'Een gedachte voor jou' is gestart sociaal netwerk door een reeks video's waarin Vodafone-operators klanten bereiken met een bedrijfsmachine om de verrassing aan hen te bezorgen.

De eerste van deze video's heeft als hoofdrolspeler de Mr Gaetano, een Vodafone-klant sinds 1996 (dus loyaal), die op een dag contact opnam met de klantenservice en het andere uiteinde van de telefoon vond Mevrouw Teresa, van Napolitaanse afkomst, die tussen een praatje en een ander ontdekt dat meneer Gaetano al een tijdje droomt om zijn familie naar Ischia te brengen.

Zo gezegd zo gedaan! Teresa stapt in de auto van de zaak e "Rijdt" naar Milaan te bezorgen aan de nietsvermoedende meneer Gaetano a goede reis voor een weekend in Ischia en de eilandgids. En dit is pas het eerste van de vele verhalen die verteld zullen worden met de toevoeging vanhashtag #UnPensieroPerTe.

We laten je de video bekijken met Gaetano en Teresa.

Via