Alp Kijk

"Alp Watch" het dure Zwitserse horloge dat Apple-wearables uitdaagt

Het meesterschap van Apple bij de productie van apparaten zoals telefoons, computers en tablets is het uitgesloten, maar als het op horloges aankomt, heeft het Californische bedrijf goede tegenstanders gevonden in de Zwitserse horloges, een al lang bestaande leider in de sector.

Uitgaande van de vergelijking met Apple, de Zwitserse luxewijzermaker H Moser & Cie heeft een eigen versie van de Apple Watch ontwikkeld, de"Alp Watch", esthetisch vergelijkbaar met de wearables van Apple, maar op geen enkele manier verbonden met het internet. De klok is gedefinieerd "Updating" van een normaal mechanisch horloge.

Natuurlijk is de gelijkenis tussen "Alp" en "Apple Watch" snel uitgeput als het gaat om prijzen, aangezien het Zwitserse horloge kan worden gekocht op de "bescheiden" som van 24.900 dollar, beslist duurder ook vergeleken met de duurdere versie van "Apple Watch" met een kostprijs tussen 10 duizend tot 17 duizend dollar.

Het kopen van horloges zoals 'Alp' is echter een investering op lange termijn, ook gezien de lange en baanbrekende horlogegeschiedenis van Zwitserland.

Zelfs als u (begrijpelijk) niet overweegt een horloge te kopen ter waarde van bijna $ 25, laat de commercial van H Moser & Cie duidelijk zien hoe de traditionele horloge-industrie blijft geloven dat tandwielen en tandwielen duurzamer zijn. de klassieke en "tijdloze" stijl van traditionele horloges, die mensen met elkaar in contact kunnen brengen zonder de noodzaak van het web, maar ze gewoon dat kostbare bezit geven: tijd die wordt doorgebracht in het gezelschap van familie en vrienden.

We laten u achter met de visie van de reclamecampagne van Alp Watch, waarvan de audio lijkt te eindigen met het klassieke geluid van een aangebeten appel.

Via