Drones uitgerust met een netwerk

De Tokyo-oplossing voor onbevoegde drones

Je weet hoe je moet zeggen: vuur met vuur bestrijden! De Japanse wetshandhavingsinstanties moeten dit gezegde ter harte hebben genomen, want blijkbaar zal de politie van Tokio er een lanceren vloot van drones die, bewapend met netten, potentieel gevaarlijke drones opsporen en vangen.

In feite, volgens wat gemeld door BBC, het nieuwe drone-team zal worden gebruikt voor patrouilleren in het gebied rond bijzonder belangrijke gebouwen, zoals het kantoor van de premier. Als ongeautoriseerde drones worden gevonden, worden luidsprekers geactiveerd om de piloot te waarschuwen het is niet mogelijk om met uw apparaat binnen dat luchtruim te vliegen. Als het vliegtuig op dat moment niet zal landen, zal een politie-drone het vangen ... met een net!

Een vertegenwoordiger van de politie van Tokio legde de microfoons van deAsahi Shimbun omdat er nooit is besloten zo'n uniek luchtsquadron op te zetten. "The terroristische aanvallen uitgevoerd met behulp van drones ze zijn een mogelijkheid. Laten we proberen de natie te verdedigen door elke mogelijkheid te bedenken, zelfs de meest onwaarschijnlijke. "

Drone op het dak van het kantoor van de Japanse premier

En dit is helemaal geen ongegronde angst. In feite werd in april van dit jaar een drone naar het dak van de kantoren van de premier getransporteerd grote hoeveelheden radioactief materiaal!

Laat het het begin zijn van het hilarische drone apocalyps ongeveer een jaar geleden verwacht van South Park?

Via