Failoverflow

Hidden 4 Playstation: Linux en Pokemon draaien

Playstation 4 "hole"; de ingenieuze hackergroep Fail0verflow, in een notitie op het internet stond dat ze erin geslaagd waren een deel van het PS4-systeem te kraken, de Linux-besturingssysteem en Game Boy Advande-emulator met een voorgeladen versie speciale Pokemon precies genoemd Playstation-versie.
Hacking-consoleWat vertegenwoordigt dit alles? Het is de eerste stap die waarschijnlijk in de toekomst het besturingssysteem zal laden homebrew software, dit zijn externe programma's waarmee u de capaciteit van het product kunt uitbreiden.
Het lijkt er echter op dat de kwetsbaarheden al zijn geëlimineerd via een klaar om te updaten uitgegeven door Sony, hoewel de laatste er geen uitspraken over deed; we weten zeker dat het helemaal niet blij zal zijn met wat er is gebeurd. Het is mogelijk om Linux op Playstation 4 alleen op te installeren firmwareversies voorafgaand aan 1.76; de hackers hebben echter geen materiaal of illustraties openbaar gemaakt die de uitvoering van deze procedures en het laden van Linux op het besturingssysteem mogelijk maken.
Sony Pokemon-versieDe Fail0verflow-groep, heeft ook aangetoond te hebben "Veel van de Sony-systeemregeling", door de installatie van een Game Boy Advance-emulator en het laden van het gerelateerde spel Pokemon aangepast voor de gelegenheid en genoemd Playstation-versie, gebruikmakend van de console als een videogamecontroller; dit aspect is zeer interessant omdat het laat zien dat deze kwetsbaarheid zou kunnen ontstaan een evolutie die onvermijdelijk tot piraterij leidt; de architectuur van de Sony-console lijkt veel op die van een personal computer.

De groep sloot af met de publicatie van een demonstratievideo, dat we je hieronder laten, met wie hij deze gebeurtenis in de ogen van iedereen heeft getoond.

bron

Meer nieuws
Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite: bevestiging komt van de officiële website