The Hateful Eight van Quentin Tarantino

Pirates verontschuldigt zich voor het online vrijgeven van The Hateful Eight!

Het is bekend dat hackers geen wroeging voelen voor al het materiaal dat ze illegaal op het net vrijgeven. Deze keer lijkt het erop dat een film het harde criminele hart van deze individuen heeft weten te doorbreken! de Hive-CM8 ja dat zijn ze sorry officieel met Quentin Tarantino om het online beschikbaar te maken De Hateful Acht op 21 van december, vier dagen voordat de officiële release in de bioscoop in de plaats kwam voor Kerstmis.

Volgens de verklaring van de groep over Reddit was hun doel alleen om deel de film met alle economisch arme mensen, die zich dus niet kan veroorloven om het bioscoopkaartje te kopen. Uit respect, de illegale versie is tijdelijk uit het netwerk verwijderd, om zelfs de officiële release een kans te geven.

The Hateful Eight van Quentin Tarantino

De groep zette zijn boodschap voort door de nieuwe film van Tarantino te prijzen, en verklaarde dat iedereen moet zijn makers absoluut steunen gaan kijken naar de bioscoop. Ironisch genoeg kan de hype die door dit hele verhaal wordt gegenereerd, zelfs het succes van The Hateful Eight vergroten!

Het is echter moeilijk om te zeggen of ze oprecht zijn of niet, omdat hackers alles hadden kunnen verzinnen gewoon om mensen te laten praten. Of wie weet is de kwaliteit van The Hateful Eight echt zo hoog dat het de criminelen weer op het goede spoor heeft weten te krijgen!

Via

Meer nieuws
Android 10
Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e: Android 10 arriveert in Italië