The Hateful Eight van Quentin Tarantino

Pirates verontschuldigt zich voor het online vrijgeven van The Hateful Eight!

Weet je, hackers voelen geen spijt voor al het materiaal dat ze illegaal op het net vrijgeven. Deze keer lijkt het er echter op dat een film het harde criminele hart van deze individuen heeft weten te doorbreken! de Hive-CM8 ja dat zijn ze sorry officieel met Quentin Tarantino om het online beschikbaar te maken De Hateful Acht op 21 van december, vier dagen voordat de officiële release in de bioscoop in de plaats kwam voor Kerstmis.

Volgens de verklaring van de groep over Reddit was hun doel alleen om deel de film met alle economisch arme mensen, die zich dus niet kan veroorloven om het bioscoopkaartje te kopen. Uit respect, de illegale versie is tijdelijk uit het netwerk verwijderd, om de officiële release een kans te geven.

The Hateful Eight van Quentin Tarantino

De groep zette zijn boodschap voort door de nieuwe film van Tarantino te prijzen, en verklaarde dat iedereen moet zijn makers absoluut steunen gaan kijken naar de bioscoop. Ironisch genoeg kan de hype die door dit hele verhaal wordt gegenereerd, zelfs het succes van The Hateful Eight vergroten!

Het is echter moeilijk te zeggen of het oprechte excuses zijn of niet, omdat de hackers misschien alles hebben ontwikkeld gewoon om zichzelf aan het praten te krijgen. Of, wie weet, de kwaliteit van The Hateful Eight is echt zo hoog dat het erin is geslaagd om criminelen weer op de rails te krijgen!

Via

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765