George Lucas, Disney en Star Wars

George Lucas: "Ik heb Star Wars verkocht aan witte slaven"

Terwijl alle fans van Star Wars bezig zijn met sbrodolare achter de nieuwe Star Wars: Het ontwaken van de Force, George Lucas lijkt erop gericht de sage voor eens en voor altijd achter te laten. In een recente interview met Charlie Rose, heeft de veelgeprezen regisseur in feite bijna minachtend zijn beslissing terugverwezen naar verkoop Lucasfilm aan Disney in de 2012.

Volgens George's verklaring was het meteen duidelijk dat Disney was niet van plan hem te betrekken bij het maken van de nieuwe film. Hun visie op Star Wars was inderdaad diepgaand anders en zou in de toekomst zeker tot schermutselingen hebben geleid. De directeur gaf toen op en besloot het te doen verlaat je saga voor altijd, waarvan het eerste hoofdstuk werd uitgebracht in theaters in het verre 1977.

George Lucas beschouwt dit hele verhaal nu als een soort scheiding, van breuk. Voor hem was het niet gemakkelijk, en hij praat over de Star Wars-films zoals kinderen: "Ik heb ze gemaakt, ik hield van ze en ik was emotioneel betrokken bij hun creatie. en Ik heb ze zelf verkocht aan witte slaven ..."

De regisseur lijkt echter nog niet bereid om de wereld van de cinema in de steek te laten en heeft zijn plannen hiervoor onthuld Experimentele werken uitvoeren in de toekomst en in staat om de douane te overtreden. "Het Hollywood van vandaag wil geen enkel risico nemen en vertrouwt alleen op eerder bewezen formules. Het enige belangrijke ding is winst. "

Via

Meer nieuws
dxomark cameratelefoon 2019
Hier zijn de beste 2019-cameratelefoons voor DxOMark