JKMorning

JKMorning: Japanse studenten die je 's ochtends wakker maken!

Komt uit Japan een idee om de dag op een nogal bizarre manier te beginnen, het is een startup welke garandeert een wake-up service geboden door minderjarige studenten.

De startup wordt genoemd JKMorning, met JK voor Joshi Kosei, de term die verwijst naar vrouwelijke studenten in het Japans, en waarmee gebruikers elke dag een andere meisjeswekker kunnen selecteren, of een "pakket" van sporadische alarmen kunnen programmeren voor bepaalde gebeurtenissen die ze willen onthouden. De wekker is gelijk aan een hoteloproep om de klanten wakker te maken, alleen dat in plaats van het personeel van de receptie, de oproep wordt gedaan door een student die nog nooit eerder werd ontmoet.

JKMorning

We hebben nog geen informatie over de kosten van de service, maar een indiscretion beweert dat het mogelijk zal zijn om betalingen uit te voeren PayPal.

Een startup-woordvoerder legt uit Tech in Azië dat de meisjes door hen geselecteerd worden studentenkaart en dat de studenten kunnen werken waar ze ook zijn op het moment dat de wekservice nodig is.

Buiten de vreemdheid van het project, heeft JKMorning gewekt verschillende controverses gekoppeld aan de bekende interesse van de Japanners voor vrouwelijke studenten en de consequente perceptie van deze interesse in de westerse wereld op basis van totaal verschillende principes.

JKMorning is nog steeds maar een project dat, voordat het wordt gerealiseerd, moet botsen met niet een paar Japanse en niet-Japanse tegenstanders; we moeten gewoon afwachten en kijken of en hoe de ontwikkeling van deze unieke startup zal evolueren.

bron