Statistieken over de installatie van iOS 9

iOS 9 is al op twee / derde van mobiele apparaten van Apple

Volgens de laatste statistieken van Apple, de update iOS 9 is momenteel geïnstalleerd op het 66% mobiele apparaten; dus gebruiken twee van de drie apparaten de nieuwste versie van het besturingssysteem.

De gegevens zijn erg interessant, gezien het feit dat er slechts een paar maanden zijn verstreken sinds de release van de update, en tegelijkertijd kunnen we observeren hoe iOS 9 is geïnstalleerd door gebruikers sneller dan de vorige iOS 8. Het is geen toeval dat Apple heeft aangekondigd dat de installatie-snelheid van iOS 9 de snelste was ooit gezien voor een nieuwe iteratie van het besturingssysteem.

Overweeg dat iOS 9 ook de update bevat iOS 9.1, die vorige maand werd uitgebracht en die goed 150 nieuwe emoji's en betere functionaliteit van Live Photos met zich meebracht.

Het is rigoureus 34% van gebruikers is samengesteld uit een 25% dat iOS 8 gebruikt en de 9% die eerdere versies gebruikt; deze gegevens worden verstrekt door het bedrijf Cupertino op basis van de monitoring van de App Store.

Via