Verouderde producten van Apple

De status van 'verouderd' doemt op bij sommige Apple-producten

Zoals gebruikelijk bij oudere producten, Apple labelt als 'verouderd"Sommige Macs, iPods en verschillende accessoires, alle producten die geen ondersteuning meer kunnen krijgen bij Apple-winkels of andere erkende centra.

Dus als u een van de hieronder vermelde apparaten hebt en hardware-reparaties nodig hebt, hebt u pas in december de tijd.

I papaver bijna "verouderd" zijn:

 • iMac (21.5-inch, Late 2009)
 • iMac (27-inch, Late 2009)
 • MacBook Air (Mid 2009)
 • Mac Pro (Early 2009)
 • MacBook (13-inch, vroege 2008)
 • MacBook Pro (15-inch, vroege 2009)

Gewoonlijk past Apple het proces toe voor modellen waarvan de productie enkele jaren geleden werd onderbroken, en werkt het op zijn website een lijst bij om de lijst van deze modellen te raadplegen. Er is ook een andere status, namelijk die van "vintage", die echter vooral wordt toegepast in Californië en Turkije, waar het bedrijf zich ertoe verbindt alleen in sommige gevallen ondersteuning te bieden, terwijl meestal alle apparaten "verouderd" zijn 'En daarom niet te repareren.

Onder de andere producten die op het punt staan ​​"verouderd" te worden, vinden we deiPod touch (eerste generatie), deApple Cinema Display (23-inch, DVI early 2007), 802.11n Time Capsule (eerste generatie) en, voor de eerste keer, een lange lijst met producten Beats die Apple heeft geërfd van de overname van Beats Electonic:

 • iBeats
 • Beatbox
 • Beatbox Portable (eerste generatie)
 • Draadloos (eerste generatie)
 • Diddybeats
 • Heartbeats (eerste generatie)

We herinneren je eraan dat de hoeveelheid "verouderde" geldig is vanaf december 8, dus schiet op met hardwarereparaties!

bron