Tempo

De liedjes van Adele verbeteren de verkoop van de weefsels Tempo?

Een beslist unieke trend is binnengevallen op de Italiaanse startpagina van Facebook; de evenementpagina gemaakt ter gelegenheid van Adele concert gepland voor de volgende 28 en 29 mei, werd het letterlijk overspoeld met ironische foto's en frases die de "Sadness" uitgebracht door zijn liedjes.

Liedjes die min of meer "verdrietig" zijn van record! In deze dagen zijn de gegevens gerapporteerd door Aanplakbord ze specificeren dat, met zijn nieuwste album "25", uitgebracht op 23 afgelopen november, verkocht de zanger van 'Hello' meer dan drie miljoen exemplaren in een week, (3.380.000) verwijderde van het podium het N'Sync album "No Strings Attached" dat in de 2000 twee miljoen verkocht had en 400 duizend exemplaren. Een resultaat dat niet verrassend is, aangezien het album slechts drie dagen na publicatie in de VS al 2.433.000-kopieën had verkocht.

Onder de vele profielen van kinderen die ironie hebben gemaakt over het nummer "Hello" het valt op dat ook de Tempo, bekend merk van zakdoeken, wilde op de golf rijden en bood zichzelf aan als een nuttig middel om de tranen te drogen die veroorzaakt waren door de tonen van Adele.

Het door Time verspreide beeld bedankt de zanger voor de half miljard views verkregen van het nummer "Hello", meningen die, zoals kan worden geïmpliceerd, de fans toestonden zich te "troosten" met de zakdoeken gepromoot door het bedrijf. Geen toeval dat deze geestige afbeelding vergezeld gaat van de beschrijving "gelukkig kunt u rekenen op iemand zoals wij", expliciete verwijzing naar het nummer "Iemand zoals jij" en de hashtag "#fuoriifazzoletti".

AdvertentietijdHet beeld vormt een slimme bedrijfsverplaatsing door de Tempo en we zijn klaar om te wedden dat andere bedrijven (niet alleen zakdoeken) het gebaar snel zouden kunnen navolgen.

Meer nieuws
samsung
Samsung Galaxy S10 / Note 10: nieuwe bèta van Android 10 en One UI 2.0