James Bond-smartphone

James Bond had liever een iPhone?

Het probleem is delicaat, zeer delicaat! Volgens een Sony-release, Daniel Craig, ster van de film "spectrum"(Laatste in chronologische volgorde van de saga die als hoofdrolspeler de onverschrokken James Bond heeft) en de regisseur Sam Mendes, zou tegen de ondertekening van een multimiljoen dollar-overeenkomst met Sony o Samsung om Bond uit te rusten met een geavanceerde smartphone.

Het nieuws zou afgelopen winter gelekt hebben, na de schending van de e-mailbox van het filmproductiebedrijf. Een rapport van Matt Weinberger van Business Insider UK, betoogde dat Sony aanvankelijk Craig 5 miljoenen dollars had aangeboden voor het gebruik van zijn topklasse Xperia in de komende film.

Het bod van Sony werd vervolgens verhoogd tot $ 18 miljoen, en werd snel overtroffen door dat van $ 50 miljoen aangeboden door Samsung, dat ook Craig $ 5 miljoen compensatie garandeerde voor het gebruik van een Android-telefoon van het merk Samsung. .

Uit de gelekte e-mail was het echter duidelijk dat niet alleen de economische kwestie de vraag stelde welke James Bond-smartphone zou worden gebruikt in "Spectre". Dan de economische compensatie zouden Daniel Craig en Sam Mendes sindsdien hebben geweigerd om een ​​Sony-smartphone te gebruiken (zoals vermeld in de e-mail) "James Bond gebruikt alleen de beste", Wat suggereert dat Sony en Samsung voor hen niet de" beste "op de markt waren. Was dit een verwijzing naar de iPhone?

De opname van promotionele producten in films en tv-shows is nu een belangrijke bron van activiteiten geworden en James Bond-films zijn altijd een uitstekende showcase gebleken voor luxeproducten, benadrukt door de elegantie en charme van de super spion, die we zagen rijden Anston Martin of met polshorloges Rolex. Omdat Bond nog nooit een smartphone heeft gebruikt, moest de keuze van het apparaat nauwkeurig zijn, perfect in lijn met de luxe en de overheersende exclusiviteit in de film.

Al vele jaren nu Apple biedt gratis toegang tot zijn producten aan een breed scala aan film- en televisiestudio's, waardoor een Apple-computer in vrijwel elke show of film verschijnt.

Al contrario, Nokia, Samsung en andere merken Android- of Windows-apparaten, zijn vaak in de krantenkoppen gesprongen vanwege de geweldige compensatie die wordt geboden in ruil voor de verschijning van hun producten op het kleine en grote scherm, zelfs als ze geen grote inkomsten genereren. Ondanks de vele verschijningen en de grote hoeveelheid geïnvesteerd geld hebben bedrijven als Nokia en Sony grote delen van de markt verloren en is de winst van Samsung de afgelopen twee jaar gedaald.

Ondanks alle implicaties van het verhaal, zal de smartphone van 007 nog steeds een Sony-apparaat zijn. Met welke smartphone zou jij de charismatische James Bond uitrusten?

bron