iPhone

Nieuw record van Android-gebruikers overschakelen naar iPhone

Nieuwe Apple-conferentie, nieuw positief nieuws voor de lijn iPhone. Volgens de woorden van CEO Tim Cook zijn er in feite steeds meer Android-gebruikers die ervoor kiezen om over te stappen op iPhone en iOS.

“We geloven dat de iPhone zal uitgroeien tot Q1, en we baseren dat op wat we zien vanuit het oogpunt van een switcher. We hebben het hoogste percentage ooit geregistreerd voor het laatste kwartaal met 30 procent. "

Het nieuwe record, verklaard door Cook tijdens de Apple-conferentie over de Q4 2015, spreekt van "hogere snelheid van overschakelen van Android (to iPhone, ed) "nooit opgenomen en zelfs gelijk aan 30%.

De aankondiging werd niet gevolgd door specifieke verklaringen over de oorzaken van dit snelgroeiende fenomeen. We weten dat in veel landen, zoals de China, het bezitten van de Apple-smartphone is er één statussymbool. In andere landen wordt iPhone in plaats daarvan gekozen na een of twee smartphones met een Android-systeem. Over het algemeen lijkt het erop dat het product van het bedrijf Cupertino inspireert 'veiligheid"Bij wereldwijde klanten.

De oorzaken van deze tendens kunnen misschien ook worden gezocht in de beslissingen van grote producenten zoals Samsung in de afgelopen maanden. Onder niet-verwijderbare batterijen, niet-uitbreidbare herinneringen en fijne ontwerpen, veel Android-vlaggenschip ze hebben in feite, althans in de filosofie, de iPhones benaderd, waardoor de onderscheidende kenmerken van de producten steeds meer worden verminderd.

Apple, tussen marketingcampagnes en interessante apps voor Android, draagt ​​zeker bij aan deze trend, maar de oorzaken lijken meer buiten de oorzaak te liggen dan binnen het bedrijf zelf.

Elke gebruiker heeft ongetwijfeld zijn eigen smaak, maar met 48 miljoen verkochte iPhones en duizelingwekkende inkomsten, valt niet te ontkennen dat de zaken van Apple booming.

bron