Galaxy

De Galaxy S5 is het nieuwe wapen van de Nederlandse politie

Technologie, zoals we weten, is nu geworteld in elk gebied van de sociale structuur, in feite zijn er veel professionals die elektronische apparaten gebruiken, en deze zullen binnenkort worden vergezeld door de Nederlandse politie die de Samsung Galaxy S5 in de basiskit. Meer dan 10.000-leden van de Nationale Politie van het land hebben inderdaad de Galaxy S5 ontvangen die aan hen wordt geleverd met een aangepaste software waarmee u kunt profiteren van de politiedatabase om persoonlijke gegevens te verifiëren of digitale boetes te schrijven.

De software moet het werk van politieambtenaren vereenvoudigen, die in realtime informatie over de identiteit van mensen kunnen controleren.

Volgens een lid van de Nationale Politie, Edwin Delwel, is het genoeg om in de software een naam en geboortedatum in te voegen, om meer informatie over het profiel van de persoon te krijgen, allemaal in een paar seconden en zonder foutenmarge.

Het politiepartnerschap met de smartphone begint in de 2016; de agent hoeft alleen de identiteitskaart van de aangever in te voeren, de informatie over het ongeval samen te vatten, enkele foto's te nemen en de verklaring met digitale handtekening wordt onmiddellijk per e-mail naar het slachtoffer van het ongeval gestuurd.

Politieagenten kunnen ook worden beboet op de plaats van het ongeval door eenvoudig de identiteitskaart van de persoon in kwestie te scannen. Het nieuwe systeem wordt momenteel op relatief kleine schaal getest, maar de verwachting is dat het volgend jaar door ongeveer 33.000 politieagenten zal worden gebruikt.

bron