Apple Pencil

Met een adapter kun je het Apple Pencil opladen met een Lightning-kabel

La Apple Pencil, de stylus die is ontworpen voor gebruik met deiPad Pro, moet een special aanvragen adapter om op te laden met de Lightning-kabel.

Zoals aangekondigd door 9to5Mac, door de adapter aan te sluiten op de Lightning-kabel, kan de Apple Pencil in een stopcontact of in een pc worden gestoken. Hoewel de informatie nog moet worden bevestigd, wordt verwacht dat de adapter $ 99 zal kosten wanneer deze in de VS uitkomt.

De Apple Pencil wordt geleverd met een verlichtingskabel direct onder de motorkap, waardoor hij kan worden opgeladen door hem eenvoudig op de iPad aan te sluiten. Apple beweert dat de Pencil een autonomie van een half uur zal hebben, zelfs na slechts 15 seconden opladen.

Met de adapter kun je de Apple Pencil ook op elk oppervlak leggen, zonder bang te hoeven zijn onbedoelde hobbels of schade door direct contact met het metaal.

https://youtu.be/iicnVez5U7M

De Apple Pencil is ontworpen voor gebruik met de iPad Pro, die vanaf 11 november in de VS te koop zou moeten zijn; Het is ook uitgerust met geïntegreerde sensoren in combinatie met het grote multi-sensing touchscreen van de iPad om de vloeiendheid van een grafisch tablet te reproduceren, of eenvoudiger van een normale pen.

De Apple Pencil lijkt specifiek op maat gemaakt te zijn voor de creatieve industrie, zoals bij ontwikkelaars adobe die beloven ondersteuning te bieden voor het apparaat.

bron