web analytics
Nintendo Mitomo

Nintendo arriveert op iOS met het langverwachte nieuwe spel Miitomo

Het nieuws volgens welke deze morgen vers is Nintendo zou de release van zijn eerste mobiele game hebben aangekondigd tijdens een persconferentie met investeerders en de media, gisteravond in Japan. De game in kwestie zal 'Mitomo", Zal beschikbaar zijn vanaf Maart 2016 en het zal de eerste van een zijn serie van vijf spellen dat het bedrijf van plan is te bouwen tegen maart 2017.

Volgens Nintendo zal Mitomo gratis te downloaden zijn, maar er zal de mogelijkheid zijn om later extra content te kopen. Met het spel kunnen gebruikers hun eigen spel maken Mii-personages, avatars die op een virtuele manier met elkaar kunnen communiceren. In feite lijkt Mitomo meer dan alleen een game, een andere manier van communiceren, niet verrassend dat Nintendo gelooft dat de game zal helpen "mensen aan te moedigen die niet willen praten en informatie over zichzelf willen delen".

De game is gepland voor maart 2016, omdat Nintendo ervoor wil zorgen dat mensen precies weten en weten wat Mitomo biedt voordat het wordt vrijgegeven. In de nu aanstaande kerstvakantie behoudt het bedrijf zich echter het recht voor om zijn marketinginspanningen te concentreren op andere games die momenteel in de pijplijn zitten.

Nintendo MitomoInformatie over de anderen is nog niet beschikbaar vier spellen voor mobiele apparaten die Nintendo van plan is, maar we hopen dat ze hun aandacht meer zullen richten op het aspect van videogames. Het bedrijf heeft echter aangegeven dat de andere games tegen betaling kunnen worden gedownload.

Nintendo heeft op geen enkele manier mogelijke ondersteuning voor Apple TV genoemd, wat naar verluidt de terughoudendheid van het bedrijf bevestigt om niet-Nintendo-hardware te ondersteunen.

Via

Meer nieuws
Nintendo
Apple: gedurende 90 dagen kunt u Final Cut Pro en Logic Pro X proberen