Microsoft

Microsoft daagt Apple uit, een nieuwe winkel geopend in New York

Microsoft maakt een periode van sterke vernieuwing door en de opening van de nieuwe winkel op Fifth Avenue in New York is slechts een nieuwe bevestiging van deze trend.

Apple-winkels zijn nu iconisch. Klanten die geïnteresseerd zijn in Apple-producten, kunnen in feite naar deze winkels gaan met een minimalistisch maar mooi ontwerp en de nieuwste producten van het bedrijf met hun handen proberen, van tablets tot smartphones tot computers.

Microsoft, dat steeds beter in staat is Cupertino's rivaal uit te dagen met nieuwe producten en marketingcampagnes, lijkt geïnteresseerd in het volgen van hetzelfde pad, het vernieuwen van de winkelketen en het openen van nieuwe. de New York winkel, onlangs ingehuldigd, biedt twee niveaus van technologie voor 360-graden.

2015-10-21_photography_microsoft-12_story

De nieuwe Microsoft Store is de perfecte plek om de vernieuwing te begrijpen die het bedrijf doormaakt. De getoonde producten variëren van de nieuwe Surface 4 en Surface Book, naar de nieuwe Lumia en naar de nieuwe slimme armband.

2015-10-21_photography_microsoft-25_story

Maar zoals we weten, Microsoft is niet alleen computers, tablets en smartphones, maar ook gaming! In feite zijn er ruimtes gewijd aan de Xbox en Minecraft.

2015-10-21_photography_microsoft-10_story

In de winkel is het ook mogelijk om de Holo Lens of bekijk de belangrijkste producten Microsoft-partner, zoals Dell en Lenovo. Als enerzijds de nieuwe Microsoft PC-lijn zeker belangrijk is, mag niet worden vergeten dat de focus van het bedrijf op het besturingssysteem ligt Windows 10, op grote schaal omarmd door vele producenten van wereldbelang.

img_20151021_095624

Wil je een ritje maken in een Microsoft Store zoals die in New York? Welke producten zou u willen testen? Laat het ons weten in de comments!

bron