Apple kunstmatige intelligentie

Het overdreven geheim van Apple bestraft de ontwikkeling van zijn AI

Volgens de meningen van de experts, lijkt het erop dat de bekende obsessie van Apple de geheimhouding tijdens de productie van de apparaten vertraagt ​​hij zijn ontwikkelingswerk kunstmatige intelligentie. Van de Bloomberg-website leren we dat alle experts geloven dat het gebrek aan bilateraal delen de ontwikkeling vertraagt.

"Apple is van de schaal wat betreft geheimhouding", zegt Richard Zemel, professor in de afdeling computerwetenschappen aan de Universiteit van Toronto. "Ze zijn volledig uit de startblokken."

(Apple is overdreven ijverig op het gebied van beveiliging, "zei Richard Zemel, hoogleraar informatica aan de Universiteit van Toronto.")

Kaarten Apple is een duidelijk voorbeeld van wat er mis kan gaan wanneer teams voor kunstmatige intelligentie worden afgesneden van ander werk in uitvoering en van het werk van onderzoekers van andere teams. Deze aanpak verhindert vaak de werving van sommige deskundigen in het veld.

"De echt sterke mensen willen niet naar een gesloten omgeving gaan waar het allemaal geheim is", zegt hij Yoshua Bengio, een AI-pionier en hoogleraar computerwetenschappen aan de universiteit van Montreal. "De onderscheidende factoren zijn: 'Met wie ga je werken?' "Blijf ik deel uitmaken van de wetenschappelijke gemeenschap?" 'Hoeveel vrijheid zal ik hebben?' "

("Echt voorbereide mensen weigeren te werken in een gesloten omgeving waar alles geheim is", zegt hij Yoshua Bengio, hoogleraar informatica aan de Universiteit van Montreal. "De discriminerende factoren zijn:" Met wie ga je samenwerken? "" Zal ik deel blijven uitmaken van de wetenschappelijke gemeenschap? "" Hoeveel vrijheid heb ik "?")

Het geheim van Apple houdt vaak in dat onderzoekers die deelnemen aan persconferenties geen documenten presenteren en niet specificeren voor degenen die werken, zelfs als hen dat specifiek wordt gevraagd. Volgens de woorden van Graham Taylor, docent machine learning aan de Universiteit van Guelph, Ontario, staat Apple zijn nieuwe rekruten in de sector kunstmatige intelligentie zelfs niet toe hun Linkedin-accounts bij te werken of hun positie te specificeren op Twitter.

Experts beweren ook dat de buitensporige gehechtheid van Apple ook een uitdaging is voor het bedrijf zelf, omdat machine learning afhankelijk is van het doorbladeren van grote hoeveelheden gegevens om patronen te identificeren en Apple opzettelijk de hoeveelheid beperkt van gegevens die door de iPhone naar zijn servers worden verzonden.

Apple heeft toen onlangs overgenomen Percepitio, een opstart waarmee kunstmatige-intelligentiesystemen op smartphones kunnen worden uitgevoerd, waardoor de hoeveelheid gebruikersgegevens die met cloud-servers worden gedeeld, wordt beperkt.

Via